maandag 13 maart 2017

Voor de zon, zee en strand

Voor de zon, zee en strand liefhebbers zet ik een paar accommodaties op een rijtje omdat deze accommodaties als eerst geboekt zullen worden en binnenkort niet meer beschikbaar zullen zijn. De meeste huiseigenaren vinden het goed dat u bij aankomst de huur betaald. Zo hoeft u niet te wachten op uw vakantiegeld en bent u verzekerd van een heerlijk vakantie onderkomen. Wanneer u op de namen klikt van de volgende accommodaties dan ziet u de volledige presentatie en prijzen:
Veneto (omgeving Venetië)
 Farmhouse Po Delta heeft nog verschillende appartementen beschikbaar in het hoogseizoen en is gelegen in de natuur van de Po Delta in het noorden van Italië. Dit is een ideale locatie voor vogelspotters, wandelaars, liefhebbers van zee en natuurlijk voor degene die eens in hun leven het mooie Venetië willen bezoeken. 
De Marche (Adriatische zee)
Mare Blu in de Marche. Dit kleinschalige resort is gelegen gelijk aan het strand en het gezellige stadje Numana. Klik hier om de omgeving te bekijken. Toscane (iets ten zuiden van Pisa)
Casa Gianna is gelegen iets ten noorden van Pisa en heeft een eigen privé strand met parasol, stoelen en ligbedden. Ook heeft dit huis een groot zwembad met terras in de olijfgaard. Er is voor de gasten een grote biologische groentetuin waar men vrijblijvend gebruik van mag maken. In de voorjaarsvakantie en herfstvakantie is de prijs slechts 395,00 euro per week all in voor een appartement met 2 slaapkamers!!! 
Ligurië ( 50 km ten zuiden van de Franse Cote d' Azur)
De drie appartementen van Riva Ligure in de Italiaanse bloemenriviera zijn gelegen op ca 50 km van de Franse Cote d'AzurDe tuin heeft schitterend uitzicht over het dal en de zee. Op een loopafstand van ca 15 minuten bent u al op het strand en de eerste supermarkt. (Lidl) Eigenaar boer Nino komt u regelmatig een mand met groente, fruit, olijfolie en Limoncello aanreiken :)
Droomeiland Sardinië
Droomeiland Sardinië hoeft geen droom te zijn. Ryanair en Easyjet vliegen zeer voordelig naar Alghero en Bosa. U mag op verschillende dagen aankomen en vertrekken. Zo kunt u zeer voordelig uw vakantie aanmeten. In de voorjaar en herfstvakantie zijn de temperaturen bijzonder aangenaam en de prijzen belachelijk voordelig. Één voorbeeld uit mijn bestand is Villette Turas: Elk appartement heeft een tuin of terras met uitzicht op zee. Bekijk ook de andere accommodaties in Sardinië.
Dit waren maar een paar voorbeelden uit mijn bestand. Neem uw tijd om lekker rond te neuzen op mijn website www.casaverina.nl maar wacht niet te lang. Ik help u graag met het vinden van een leuke accommodatie die bij uw gezin past. Ik ben 7 dagen per week telefonisch beschikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Een mail wordt ook snel beantwoord. Ik kijk uit naar uw telefoontje of mail.
Hartelijke groeten,
Verina
Contact:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten