vrijdag 24 februari 2017

Druiven plukken in Toscane 16/09 – 23/09 350 euro all in!!!!!

Druiven plukken in Toscane 16/09 – 23/09
350 euro all in!!!!!
Angelo, de trotse eigenaar van “Casa Gianna” wil u uitnodigen een week te verblijven in zijn boerderij en deel te nemen aan de jaarlijkse wijnoogst met de daarbij behorende cursussen pasta en pastasaus maken. Ook wil hij u de lokale wijnen en streekgerechten laten proeven. Dit is dé ideale gelegenheid voor cultuursnuivers om het echte Italiaanse leven te beleven.
Casa Gianna is een wijn boerderij in het kleine dorpje Nocchi nabij de beroemde steden Pisa en Luca. Casa Gianna heeft 6 appartementen met elk een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een klein losstaand huisje met een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden die aan elkaar geschoven kunnen worden. Ook is er een studio met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Elk appartement heeft zijn eigen keuken, badkamer en tuin met terras met eettafel en stoelen.
Casa Gianna heeft zijn eigen biologische groentetuin waar de gasten vrij gebruik van mogen maken. Er is een groot zwembad in de olijfgaard met zonneweide met ligbedden en parasols.
Op 200 meter is een lokaal restaurant waar je overheerlijke en voordelige streek gerechten kan nuttigen. Voor overige informatie zie de link van mijn website: "Casa Gianna"
Het programma:
 Zaterdag: Check in en barbecue 19.00 uur
Zondag: Programma informatie. Gelegenheid voor het verkennen van de omgeving. Privé strand in Viareggio met gratis gebruik van parasol, ligbedden en stoelen.
Maandag: Bezoek aan een boerderij voor het proeven van wijnen en lokale producten.
Dinsdag: Druiven plukken. Cursus pasta saus maken. Lunch met eigen gemaakte pasta saus. Bezoek aan Luca.
Woensdag: Druiven plukken. Cursus pasta saus maken. Lunch met eigen gemaakte pasta saus. Bezoek aan Pisa.
Donderdag: Cursus pasta maken. Lunch met eigen gemaakte pasta.
Vrijdag: Cursus van het maken van typische Toscaanse gerechten met groenten uit eigen biologische tuin. Typisch Toscaanse Lunch.
Zaterdag: Check out
De prijs per persoon bedraagt 350,00.
De prijs is inclusief:
De vermelde activiteiten en maaltijden.
Verblijf in volledig uitgeruste appartementen.
Parasol en stoelen op privé strand voor de volledige week.
U kunt zich HIER inschrijven of vragen naar meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten